Ärevushäired kadusid, head mõtted tulid

Mari (37)

See on nii uskumatult äge, kuidas teraapia toimib ja kuidas ma ennast pärast seanssi tundsin. Minu ärevushäired olid kadunud.

Mul ei kihuta enam peas edasi-tagasi sadade mõtete virr-varr, ma suudan keskenduda ühele asjale (või ka mitmele) korraga ilma, et see minus ärevushäireid tekitaks. Ma kujutan ette asju, kuidas need võivad positiivselt minna, mitte ei genereeri enam negatiivseid versioone. Kuigi pinge on tööl endine, suudan märgata, kui hakkan “tõmblema” ja adrenaliin on jälle n-ö pähe löömas … hingan sügavalt sisse ja suudan rahustada ennast maha. Ärevushäired mind enam ei kimbuta. Kui alguses tundus mulle seansil, et kõik päris õige vist pole, siis hiljem kõigele mõeldes ja seanssi üle kuulates sain aru, et absoluutselt kõik on 100% õige. Ilmselt on see, et inimene ei soovi tegeleda tegelikult asjadega, mis tema jaoks kõige valusamad on. Ma olen tänulik ja mul on nii hea meel, et ma Biofeedback teraapiani jõudnud olen. Kõike kaunist!