Lahutus võttis usalduse meeste suhtes, teraapia tõi selle tagasi

Charlotte (52)

Kui 15 aastat kestnud abielu lõpuks oli lahutus, olin ma meestes väga pettunud. Ma ei sallinud mehi ja lükkasin tagasi kõik lähenemiskatsed. Tundsin end õnnetu ja üksikuna. Minu enesehinnang oli väga madal. Tundsin, et elu on ülekohtune ja mulle tehakse liiga.

Kuulsin Biofeedback teraapiast teistelt terapeutidelt ja otsustasin proovida. Esimesel seansil tasakaalustati L.I.F.E. seadmega minu emotsionaalset seisundit (madal enesehinnang, pettumuse tunne, viha, andestamatus, usaldamatus, armastuse- ja rõõmutunde puudumine). Paar päeva pärast seanssi tundsin nagu raskus oleks õlgadelt maha võetud. Tundsin kergusetunnet südames ja hakkasin laulma. Ma ei mäletagi, millal ma viimati laulsin. Nädal hiljem tutvusin ma ühe mehega. Hakkasime internetis kirjutama ja saime kokku. Meil tekkis lähedane suhe. Olin üllatunud, et ma suutsin armuda pärast pikki aastaid.

Teisel seansil tasakaalustati minu hirme ja usaldamatust. Tänasel päeval elan koos sama mehega ja olen väga õnnelik. Olen tänulik Biofeedback teraapiale ja minu sõpradele, kes juhatasid mind antud teraapiani.