Lifekeskus logo

KLIENTide tagasiside

Lahutus võttis usalduse meeste suhtes, teraapia tõi selle tagasi

Charlotte (52)

Kui 15 aastat kestnud abielu lõpuks oli lahutus, olin ma meestes väga pettunud. Ma ei sallinud mehi ja lükkasin tagasi kõik lähenemiskatsed. Tundsin end õnnetu ja üksikuna. Minu enesehinnang oli väga madal. Tundsin, et elu on ülekohtune ja mulle tehakse liiga.

Kuulsin Biofeedback teraapiast teistelt terapeutidelt ja otsustasin proovida. Esimesel seansil tasakaalustati L.I.F.E. seadmega minu emotsionaalset seisundit (madal enesehinnang, pettumuse tunne, viha, andestamatus, usaldamatus, armastuse- ja rõõmutunde puudumine). Paar päeva pärast seanssi tundsin nagu raskus oleks õlgadelt maha võetud. Tundsin kergusetunnet südames ja hakkasin laulma. Ma ei mäletagi, millal ma viimati laulsin. Nädal hiljem tutvusin ma ühe mehega. Hakkasime internetis kirjutama ja saime kokku. Meil tekkis lähedane suhe. Olin üllatunud, et ma suutsin armuda pärast pikki aastaid.

Teisel seansil tasakaalustati minu hirme ja usaldamatust. Tänasel päeval elan koos sama mehega ja olen väga õnnelik. Olen tänulik Biofeedback teraapiale ja minu sõpradele, kes juhatasid mind antud teraapiani.

Jaga seda postitust:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on vk
Share on telegram
Share on email

Liitu meie uudiskirjaga!

Lifekeskus logo

Lifekeskuse missioon on aidata vähendada igas vanuses klientide stressi, ärevust, pingeid ja traumade mõjusid. L.I.F.E. seade koostöös Biofeedback terapeudiga toetab piiravate alateadvuslike mõttemustrite muutumist, parandades seeläbi elukvaliteeti.