Negatiivsete mõttemustrite ja emotsioonide vabastamine MER Biofeedback® teraapia abil

Vaata, kuidas oma elu muuta!

Pildi autor: rawpixel.com, Freepik

Me oleme biofeedback teraapia teerajajad Eestis

Lifekeskus favicon roheline

Lifekeskuses praktiseerime Eestis ja maailmas ainulaadset MER Biofeedback® teraapiat.

MER Biofeedback® teraapia on vaimset tervist toetav teraapialiik, mis hõlmab mentaalse ja emotsionaalse stressi ning pingete vabastamist (ingl. Mental and Emotional Release Biofeedback).

MER Biofeedback®  terapeudid kasutavad L.I.F.E. biotagasiside seadet, et tuvastada ja tasakaalustada elu jooksul väljakujunenud mõttemustreid, uskumusi, emotsionaalseid ja vaimseid sisepingeid.

Pildi autor: rawpixel.com, Freepik

Pildi autor: lookstudio, Freepik

Millisel juhul pöörduda MER Biofeedback® teraapiasse?

MER Biofeedback® teraapia tegeleb väga erinevate ning mitmekülgsete inimest puudutavate mentaalsete ja emotsionaalsete pingetega.

Klientide lood ja tagasiside

“Aastakümneid elu juhtinud paanikahood ja ärevushäired on läinud.” Annika (48)

“Olen rahulolevam ja aktsepteerivam teiste suhtes, aga mis kõige tähtsam, ka iseendaga.” Stina

Tutvu lähemalt inimestega, kes on MER Biofeedback® teraapiaga kokku puutunud.

Pildi autor: Freepik

Lifekeskuse Tartu filiaal

Asukohta

Tallinn, Tartu, Kuressaare.

kogemusi

Alates aastast 2003.

Suhtluskeelt

Eesti ja inglise keel.

Tundi teraapiat

läbi viidud

Klientide lood ja tagasiside

Lifekeskuses töötavad ainult vastava koolituse läbinud ja sertifitseeritud MER Biofeedback™ terapeudid.

Ülle
Toomeoja

Ülle on pühendunud biofeedback teraapia praktiseerimisele alates 2003. aastast.

Angelika
Randjärv

Angelika on just läbi biofeedback teraapia praktiseerimise leidnud oma südame tee.

Veronika
Allas

Veronika teab kogemuslikult, et biofeedback teraapia abiga on võimalik jõuda sisemise rahuloluni.

Kristo Epner

Kristo soovib biofeedback terapeudina julgustada kliente võtma ette muudatusi oma elukvaliteedi parandamiseks.

Katrin
Kikerpill

Katrin aitab inimestel üles leida ja vabastada takistavad mõttemustrid, mis ei lase neil elu kergusega nautida.

Alice
Aav

Alice teab, et emotsionaalse keha tervendamine avab ukse füüsilise keha tervenemiseks.

Marili
Otstavel

Marili loodab biofeedback teraapia terapeudina pakkuda klientidele eneseleidmist ja -usaldamist.

Liitu Lifekeskuse uudiskirjaga siin!

    Soovid parandada oma vaimset heaolu, tõsta elukvaliteeti, ennast sügavamalt tundma õppida, paremini mõista ning oma mõtetele ja käitumisele seletusi leida? Kas Sinu mureks on pidev ärevus, tunned, et oled läbipõlenud või vaevab Sind hoopis depressioon? Võib-olla on Sul raske leida elus tasakaalu, tunda siirast rahulolu või Sa ei tea täpselt, mida elult soovid? Lifekeskuses praktiseerime MER Biofeedback® teraapiat, mis on Eestis ja maailmas ainulaadne. MER Biofeedback® terapeudid kasutavad L.I.F.E. biotagasiside seadet, et tuvastada ja tasakaalustada elu jooksul väljakujunenud emotsionaalseid ja vaimseid sisepingeid. Teraapiaseansil on võtmeroll MER Biofeedback® terapeudil ja biotagasiside seade on talle abivahend. Lisaks annab terapeut teraapiaseansi käigus kliendile personaalseid soovitusi uute positiivsete mõttemustrite tekkimise osas, mis on seotud inimelu positiivsete aspektidega nagu heaolu, enesega rahulolu ning elurõõm.

    Millisel juhul pöörduda Lifekeskusesse?

    Ärevus, ärevushäired ja paanikahood, foobiad, masendus, depressioon, hirmud, läbipõlemine ja kurnatus, traumaatiline sündmus/olukord, sundmõtted, pikaajaline stress, insult, inimese surm (lein), haigestumine, töö- või elukoha kaotus, lahkuminek/lahutus paarisuhtes, ohvrirolli võtmine, süütunne ja kahetsus, keerulised lähisuhted, armastuse tunne ja armukadedus, elurõõmu ja entusiasmi puudus, madal enesehinnang, suhtlemis- ja esinemishirm, raskus ennast väljendada, ülitundlikkus, probleemid karjääri ja tööga,  viha, ärrituvus, agressiivsus, sporditulemuste parandamine, unetus, peavalu ja migreen, post-traumaatiline stressihäire, vaimselt ja/või füüsiliselt väärkoheldud inimesed, seksuaalvägivalla ohvrid, aktiivsus- ja tähelepanuhäire (ath), hüperaktiivsus, õpiraskused, erinevad arenguhäired, autismispektrihäired, aspergeri sündroom, düsleksia ja teised kõnearenguhäired, tourette’i sündroom, psühhosomaatilised häired, taastumist toetav teraapia. Tutvu kõikide valdkondadega siin.

    Mille poolest erineb MER biofeedback® teraapia teistest teraapialiikidest?

    Kliendil ei ole vaja teraapias meenutada ega kirjeldada oma negatiivseid elusündmusi või traumaatilisi kogemusi. Antud terapeutilise lähenemise korral ei ole terapeudil vajadust küsida küsimusi ega kaardistada minevikus juhtunut. Seega – kui ei soovita, siis ei pea teraapiaseansil ise mitte midagi rääkima. Lifekeskuses praktiseeritav MER biofeedback® teraapia  on terapeutiline sekkumine, kus vastupidiselt enamikele teraapia liikidele räägib terapeut kliendist, mitte klient iseendast.
    Lifekeskuses töötavad ainult biotagasiside teraapia koolituse läbinud ja sertifitseeritud MER biofeedback® terapeudid. Tänu kogemustele (üle 19 aasta ja 21 000 teraapia tundi praktikat) L.I.F.E. biotagasiside seadmega oleme välja töötanud ainulaadse MER Biofeedback® metoodika. Meie terapeudid on koolitatud biofeedback seadme abil ülesse leidma ja vabastama neid stressinäitajad, mis annavad klientidele kiiremaid ning efektiivsemaid tulemusi.