Klientide Tagasiside

Agorafoobia on minevik – julgen jälle avalikes kohtades käia!

Mart (53)

Mul oli hirm kodust välja minna, kuna kartsin viibida inimeste seas ja vältisin rahvarohkeid kohtasid. Isegi poodi ei suutnud minna. Olin nn kodusõltuv. Minu hea sõber oli käinud oma ärevushäirega Biofeedback teraapias ning teda oli see aidanud juba esimesel korral. Ta veenis mind minema antud teraapiasse abi saama. Panin aja kinni ja läksin koos sõbraga. 

Ma soovisin, et sõber tuleb kabinetti kaasa, kuna mul oli hirm. Terapeut ei küsinud minu mineviku kohta midagi. Ta ütles, et mina olen tema jaoks programm, leiame stressid L.I.F.E. seadmega üles ja võtame välja. Mul oli raske uskuda, et see nii lihtne ongi. Ega ma ausalt öeldes ei uskunudki. Peale teraapiat tundsin täielikku vaikust peas! Ma ei mäletagi, millal viimati sellist vaikust oma peas tundsin. Tavaliselt käisid mõted ühest äärmusest teise. Koheselt peale teraapiat pakkus sama sõber mulle välja, et lähme poodi. Ma nõustusin sellega, kuigi varem ei oleks selline asi kõne allagi tulnud. Käisin poes ringi, natuke oli imelik tunne, aga ma olin lõõgastunud ja suutsin end kontrolli all hoida. 

Peale esimest teraapiat sain julguse iseseisvalt hakata poes käima (varem ei julgenud ma isegi kodust välja tulla). See oli minu jaoks suur saavutus. Ma julgesin isegi tänaval üksi jalutada. Peale teist teraapiat läksin külla oma sugulastele ja tuttavatele, julgesin suhelda, käisin turul, poes, isegi teatris jne. Minu elu oli täielikult muutunud! Soovitan kõikidele, kes maadlevad hirmude ja foobiatega!

Jaga seda postitust:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on vk
Share on telegram
Share on email

Lifekeskuse missioon on aidata vähendada igas vanuses klientide stressi, ärevust, pingeid ja traumade mõjusid. L.I.F.E. seade koostöös Biofeedback terapeudiga toetab piiravate alateadvuslike mõttemustrite muutumist, parandades seeläbi elukvaliteeti.