Klientide Tagasiside

Lahkuminek ja lahutus suhtes

Klientide huvides ei kasutata nende päris nimesid, vaid need on asendatud juhuslike eesnimedega. Teemadeks lahkuminek ja lahutus suhtes.

Anita (45)

Lahutasin 9 aastat tagasi oma abielu. Mind jäeti maha kahe väikese lapsega. Abikaasa läks mu parima sõbranna juurde elama. Ma ei suutnud neile andestada. Vihkasin neid mõlemaid. Tundsin end täiesti tähtsusetu ja hüljatuna. Ema soovitas mul minna L.I.F.E. Biofeedbacki teraapiasse. Ilma minust midagi eelnevalt teadmata oskas terapeut … 

Charlotte (52)

Peale 15 aastat kestnud abielu lahutust olin ma meessoos väga pettunud. Ma ei sallinud mehi ja lükkasin tagasi kõik lähenemiskatsed. Tundsin end õnnetu ja üksikuna. Minu enesehinnang oli väga madal. Tundsin, et elu on ülekohtune ja mulle tehakse liiga …