Klientide Tagasiside

Läbipõlemissündroom ja kurnatus

Klientide huvides ei kasutata nende päris nimesid, vaid need on asendatud juhuslike eesnimedega. Teemadeks läbipõlemissündroom ja kurnatus.

Toomas (35)

Olin suure ettevõtte juhtivtöötaja, ettevõtte kasvas ja oli edukas, mina aga samal ajal põlesin läbi. Tegin aastaid ületunde, isegi puhkuse ajal ei suutnud töölt eemal olla (st e-kirju mitte lugeda ja telefonile mitte vastata). No ja lõpuks oli tulemus käes – läbipõlemissündroom. Viimasel poolel aastal oli asi juba nii hull, et tekkis tahtmatus tööle minna, üritasin firma direktori ja aktsionäride telefonikõnesid vältida ning loobusin kolleegidega aruteludest. Nädalavahetused vedelesin lihtsalt voodis teki all … 

Renee (30)

Biofeedback teraapia on minu jaoks imetlusväärne.  Minus ei ole negatiivset energiat ja ma tõmban inimesi kohe ligi oma positiivse energiaga ja tahan ka teistega ise suhelda. Varem oli nagu sein ees. Näonahk oleks nagu pinguldunud ning kulm ei ole enam kortsus, mida ta oli väga pikka aega. Mu nägu on naerul ning tänaval jalutades naeran endamisi. Kindlasti tulen ka järgmisele seansile. Olen soovitanud seda teraapiat ka sõpradele ja tuttavatele. Iga eestlane peaks selle läbi tegema ???? 

Craig (42)

Olen kohaliku vabriku omanik ja direktor. Töötan 12-14 tundi päevas. Vaevlesin energiapuuduse ja üleväsimuse all. Tundsin, et mul on raske teha otsuseid ja leida lahendusi tekkivatele probleemidele. Ma vihastusin kergesti oma töötajate peale, kui nad tegid minu hinnangul midagi valesti. 

Peale esimest L.I.F.E. Biofeedback teraapiaseanssi tundsin hommikul tööl olles, et ma ei ärritunud, kui kõik ei kulgenud nii nagu ma soovisin. Vajadusel asusin kohe probleeme lahendama ja suutsin õigeid otsuseid kiiresti vastu võtta. Mulle tundus, et minu energiatase oli mitmekordistunud. Mul oli aega võtta vastu uusi kliente ja nendega tegeleda. Kuna olin muutunud efektiivsemaks ja keskendunumaks, sain suurendada märgatavalt toodete läbimüüki ja vabriku tulusid. Käin teraapias korra kuus, et hoida ennast parimas vormis.