Klientide Tagasiside

Läbipõlemissündroom ja kurnatus

Toomas (35)

Olin suure ettevõtte juhtivtöötaja, ettevõtte kasvas ja oli edukas, mind tabas aga samal ajal läbipõlemine. Tegin aastaid ületunde, isegi puhkuse ajal ei suutnud töölt eemal olla (st e-kirju mitte lugeda ja telefonile mitte vastata). Lõpuks oli tulemus käes – läbipõlemine.

Viimasel poolel aastal oli asi juba nii hull, et …

Renee (30)

Biofeedback teraapia on minu jaoks imetlusväärne.  Minus ei ole negatiivset energiat ja ma tõmban inimesi kohe ligi oma positiivse energiaga ja tahan ka teistega ise suhelda. Varem oli nagu sein ees …

Craig (42)

Olen kohaliku vabriku omanik ja direktor. Töötan 12-14 tundi päevas. Mind vaevasid energiapuudus ja kurnatus. Tundsin, et mul on raske teha otsuseid ja leida lahendusi tekkivatele probleemidele. Ma vihastusin kergesti oma töötajate peale …