Klientide Tagasiside

Ärevushäired ja paanikahood

Mari

Olen 32-aastane kahe väikese lapse ema. Mul on toetav abikaasa, töö ja palju toredaid asju elus, mille üle rõõmu tunda. Mõned aastad tagasi kaotasin vähile oma 13-aastase venna ja kuigi tundus, et lein mind niivõrd ei mõjuta, selgus koroonapandeemia valguses, et see päris nii siiski ei ole. 

Hakkasin tahtmatult pidevalt kõige pärast muretsema. Üks mu lastest on olnud palju haige ning oleme ka haiglas ravil olnud. Ärkasin öösiti kell kolm ja otsisin internetist vastuseid. Mõtlesin oma lastele, iseendale ja abikaasale interneti toel külge igasuguseid haigusi ja kartsin väga, et mu teisigi lähedasi võib tabada raske haigus … 

Kadi (42)

Mul tekkis äkitselt ärevus ja paanika. Oli tunne, et kohe kukun kokku või minestan. Mõtted kiilusid kinni ja sõnad ei tulnud suust. Mind ehmatas ka käte, jalgade, sõrmede ja varvaste tuimus. Olin kabuhirmus! Läksin arsti juurde. Tegin läbi kõikvõimalikud uuringud. Arst tunnistas mind terveks ja … 

Tiiu (51)

Elasin 10 aastat mehega, kes mind terroriseeris. Ühel päeval ma enam ei suutnud seda taluda ning otsustasin ta juurest lahkuda. See polnud kerge, kuna olin olnud oma mehest rahaliselt sõltuv, ise teenisin vähe. Jätsin siiski maha oma kodu … 

Laura (47)

Tahtsin vaid AITÄH öelda – mul oleks peale seanssi nagu suur taak turjalt võetud. 

Tühjus – sundmõtted (hirmud) ei ketra enam ning hea ja kerge olla. AITÄH, mis veel on võimalik, kuidas saab veel paremaks minna? Olen ülitänulik!

Mari (37)

See on nii uskumatult äge, kuidas teraapia toimib ja kuidas ma ennast peale seanssi tundsin. 

Mul ei kihuta enam peas edasi-tagasi sadade mõtete virr-varr, ma suudan keskenduda ühele asjale (või ka mitmele) korraga ilma, et see minus paanikat ja ärevust tekitaks. Ma kujutan ette asju, kuidas nad võivad positiivselt minna, mitte ei genereeri enam negatiivseid versioone. Kuigi pinge on tööl endine, suudan märgata, kui hakkan “tõmblema” ja adrenaliin on jälle nö pähe löömas … hingan sügavalt sisse ja suudan rahustada ennast maha. Kui algul seansil mulle tundus, et kõik päris õige vist pole, siis hiljem kõigele mõeldes ja seanssi üle kuulates, sain aru, et absoluutselt kõik on 100% õige. Ilmselt on see, et inimene ei soovi tegeleda tegelikult asjadega, mis tema jaoks kõige valusamad on. Ma olen tänulik ja mul on nii hea meel, et ma Biofeedback teraapiani jõudnud olen. Kõike kaunist

Lapsevanem Riina (50)

Eile olime Biofeedback teraapias. Teadsin, et tulemus on vähemalt 50:50le. AGA!!! Šokk, šokk, šokk!!! 

Minu laps, kes tuli teraapiasse hirmsa ärevuse ja agressiivsusega, läks ära täiesti rahulikuna. Ja ütles: “Ma ei tea, mis ta minuga tegi, aga ma tunnen ennast täiesti teise inimesena! Nagu uus inimene oleks! Ja agressiivsus on kuhugi kadunud. Mul on normaalne olla.” Ja unehäired olid tal juba kolm aastat vähemalt rängad: öösiti ei maganud, uinuda raske, hommikul ei saanud üles, päeval magas, iga krõpsu peale ärkas, magas äärmiselt rahutult. Õhtul pärast teraapiat magas viis tundi ning magama läks kell kolm öösel, mis on juba hea, magas pausideta kella 11ni hommikul ja sealjuures rahulikult.  Missugune õnn!!!!!!! Suur tänu!