Klientide Tagasiside

Masendus, kurbus ja elutüdimus

Klientide huvides ei kasutata nende päris nimesid, vaid need on asendatud juhuslike eesnimedega. Teemadeks depressioon, kurbus, masendus ja melanhoolia.

Siiri (33)

Olen kahe väikse lapse ema. Ma töötasin väga palju ja peale tööd tegelesin lastega, toidu tegemise ja majapidamistöödega. Ma ei mõelnud enda peale. Pühendusin oma perekonnale. Mees oli väga tihti kodunt ära, sh nädalalõppudel (komandeeringud). Kõik koduga seotud tegemised olid minu õlgadel. Ja siis see juhtuski. Mees jättis mind maha koos kahe lapsega ja läks teise naise juurde. Süüdistasin ennast, et … 

Frank (46)

Mul on olnud depressioon viimased 3 aastat. Olin apaatne – ma ei suutnud midagi teha ega tahtnud kedagi näha. Peale tööd istusin kodus ja põhiliselt magasin. Tarvitasin erinevaid antidepressante …